Lajm

Puna më e quditshme në Botë: Ja sa paguhen njerëzit për të përqafuar lopën

Përqafimet me lopët janë cilësuar si një mënyrë e re relaksi përgjatë pandemisë, dhe amerikanët kanë paguar deri në 75 dollarë në orë për një seancë përqafimi me kafshët e fermës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Fermat, në thuajse të gjithë Amerikën, po ofrojnë këtë shërbim dhe po raportojnë kërkesa të mëdha duke thënë se njerëzit ndihen shumë të vetmuar, pas një viti ku kanë mbajtur distancë sociale pa pasur mundësi të përqafojnë të afërmit e tyre/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet