Lajm

Princeshë Qajar, Simboli I Bukurisë, 13 Meshkuj Νranë Veten Nga Refuzimi I Saj (Foto)

Bukuria është një gjë që çdo grua do të donte ta kishte, dhe të qënurit në qendër të vëmendjes i ka bërë njerëzit të shkojnë drejt oper acioneve pla stike./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëse e pyet dike sot se si e koncepton një femër të bukur padyshim që përgjigja nuk do ishte një femër me mustaqe dhe me vetull të trasha,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

=Pavarësisht se ditët e sotme ajo nuk përmbush parimet e bukurisë në atë kohë ishte e dëshiruar nga të gjithë meshkujt, aq sa dashuria e tyre për të arrinte deri në fatalitet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet