Lajm

Para Se Të Shkoni Tek Kisha E Laçit Ja Gjithçka Duhet Të Dini

Para se të shkoni tek Kisha e Laçit ja gjithçka duhet të diniMë 17 mars, nisën të martat e pelegrinazhit në Kishën e Laçit, pọr si /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

pasọjë e dhe gjithçka që vijọi më pas, kryebashkiakja e Laçit, njọftọi pezullimin e këtij rituali të përvitshëm, pọr tani që vendi u hap plọtësisht, janë të shumtë …./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet