Lajm

Nëna Shqiptare lind trinjake, dora tu bekoftë dhe u bëfsh 100 vjet ti qe me uron për të mirë…!!

Nëna Shqiptare lind trinjake, dora tu bekoftë dhe u bëfsh 100 vjet ti qe me uron për të mirë…!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një nënë shqiptare për here te parë, pas martesës lind trinjakë. I urojmë me jetë të gjatë trinjaket e porsalindur, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet