Lajm

Në Shqipëri nuk kemi me çfarë të ngrohim shtëpinë e të ham buk, në Islαndë veηdoset ngrohje nën trotuare (Video)

Në Shqipëri nuk kemi me çfarë të ngrohim shtëpinë e të ham buk, në Islαndë veηdoset ngrohje nën trotuare/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Uji i nxehtë vjen në shtëpi me një temperaturë prej 74 gradë C dhe qarkullon nëpër radiatorë të cilët lëshojnë nxehtësinë në temperaturën më të pranueshme të mundshme dhe në mënyrën më efikas/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet