Lajm

“Misteri” i shtëpisë së vetme në mes të ishullit, zbulohet arsyeja përse është ndërtuar ajo aty

Kjo shtëpi ka bërë shumë persona kuriozë se përse është e vetmja e ndërtuar në një ishull të shkretë.Ndodhet në një kodër të shtetit të Islandës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Thuhet se gjatë shekujve 18-19 në këtë zonë të shkretuar,kishte shumë banesa. Por rreth viteve 1930,kur bota avash-avash po ndryshonte,edhe këta banorë synuan zbritjen në qendër në kërkim të një jete më të mirë.Që atëherë,ishulli u /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një nga këto ishte dhe historia e një miliarderi,i cili donte të strehohej në Elliaey për t’i shpëtuar apokalipsit të zombive.Të tjerë sugjerojnë se është pronë e një vetmitari fetar.Por në realitet është diçka mjaft e thjeshtë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet