Lajm

Majmunët “befasojnë” turisten, bëjnë ma.rrëdhënie në prehrin e saj

E çi.ftimi i majmunëve dukshëm e ka vënë në si k-let tu.risten.Një përvojë të tillë në Py.llin e Majmunëve, kjo vizitore zor se e ka pritur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

majmunë kanë hipur në prehrin e një femre të re, dhe kanë nisur të kryejnë marr.ëd.hëniee.vizitoreje të P.yl.lit të Majmunëve “Sa.ngeh”, në Bali, Indonezi, i është kushtuar vëmendje e veçantë nga dy prej banorëve të tij të famshëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet