Lajm

Ky është fshati shqiptar ku të gjitha gratë janë të mira

Kosova dhe Shqipëria njihen për toponimet interesante të vendeve, e sidomos fshatrave. Zakonisht ato vihen sipas historisë së një vendi, por jo rrallëherë

, ata që kanë luajtur një rol shumë të rëndësishëm kanë qenë pikërisht banorët.E shpesh, këto fshatra kanë bërë bujë në rrjetet sociale me emrat e tyre, pasi janë aq interesant sa duhet të merren për studim.