Lajm

Kjo Është Pula Më E Shtrenjtë Në Botë, Arsyeja Që E Bën Të Tillë Ështe Se…..

Fama e pulës u përhap në shekullin e 19, ndihmuar edhe nga fakti se ato përkojnë me ngjyrat e flamurit francez, këmbë blu, trup i bardhë dhe lafshë të kuqe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vlerësimi i fundit erdhi para 60 vitesh, kur pula Bresse u bë gjëja e gjallë e parë që merr një certifikatë për mbrojtje origjine, të vlefshme përgjatë Bashkimit Europian, diçka që zakonisht u jepet gjërave si shampanja,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet