Lajm

Imami martohet, por pas dy javësh mëson lajmin sho.kues për “gruan” e tij

Imami martohet, por pas dy javësh mëson lajmin sho.kues për “gruan” e tij/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjithçka dukej se po shkonte mirë gjersa javën e shkuar, Mohammed Mutumba mësoi lajmin sh.okues. Fqinjët vunë re se “gruaja” hipi në mur dhe u vo.dhi televizorin si dhe rrobat../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet