Lajm

Gjermania me nevojë urgjente për fuqi punëtore të kualifikuar,ketu mund te aplikosh

Gjermania me nevojë urgjente për fuqi punëtore të kualifikuar,ketu mund te aplikosh/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjermania ka nevojë urgjente për punëtorë migrantë më të kualifikuar për të mbushur boshllëqet në tregun e vendeve të punës dhe ruajtur stabilitetin e sistemit të mirëqenies sociale,./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet