Lajm

Fshatari Mblodhi Vezët Dhe Pastaj Vuri Re Se Njëra Nga Vezët Ishte Më Madhja Që Ai Kishte Parë. Kur Po E Thyente U Çudit Nga Ajo Që Pa Brenda

Fshatari mblodhi vezët dhe pastaj vuri re se njëra nga vezët ishte më madhja që ai kishte parë. Kur po e thyente u çudit nga ajo që pa /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

brenda Fshatari u habit pasi gjeti një vezë që ishte pothuajse aq e madhe sa dora e tij, dhe ndodhi në fermën e tij në Queensland, Australi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Megjithatë, befasia nuk mbaroi ende. Ajo që ishte edhe më e çuditshme ishte se ai gjeti një vezë tjetër pasi kishte goditur vezën gjigante! Fermeri me fat, Scott Stockman,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet