Lajm

E FUNDlT// E Keni Ditur Se Ku Po Qendron Kadri Veseli Ne H.age?! Ja Vendi…

Që nga 5 nënttori i vittitt 2020 po qëndron i buurgo sur në Hagë. k.u nga Gjykkata SpeciaIendër ttjerash ak. uzoh ett edhe për vraassjen/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

e anëttarëve ttë IDK.-së.E nga burrgu i Hagës. Hashim Veseli e ka uruar Edi Ramën për fittoren në zgjeddhjett e së dieIës në ShqipëriE nga Iettra e Veselit dërguar Ramës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. kuptohet që Hashim Thaçin po pe’ ngon dhoma e ngushttë dhe murett e qeI i së së ttij në Ha.gë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet