Lajm

Burri shtanget kur shkon në shtëpi dhe shikon çfarë ka ndodhur

Burri shtanget kur shkon në shtëpi dhe shikon çfarë ka ndodhur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një burrë ka përshkruar së fundmi sh.okim.in e tij kur u kthye në shtëpi dhe e gjeti të zhv.eshur nga të gjitha objektet e brend.shme pasi ishte shi.tur pa dije.ninë e tij. ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet