Lajm

Bυrri kaρ mαt gruan e trαdhtonte me koΙegun e punës që e kishte regjistruar si…

Bυrri kaρ mαt gruan e trαdhtonte me koΙegun e punës që e kishte regjistruar si…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tradhëtia është një nga format më të qarta se diçka nuk shkon në një marrëdhënie ose thjesht njëri nga partnerët ka probleme dhe drejtohet në krahët e dikujt tjetër..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet