Lajm

Alienet do te vizitojne token me 31 dhejtor ne menyre masive.Ata do te vine si miq. Dosja sekrete …

Nje dyndje masive Alienesh me anije hapesinore te teknologjise superirore pritet te vine ne menyre miqasore ne planetin toke me date 31 Dhejtor/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

2021 ne oren 23 59 me oren e nju jorkut. Burimi eshte i beueshem dhe kudo ne amerike qarklullojne fjale se autoritet dote bejne publike kete lajm te shume pritur ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet