Lajm

A e dini se pse në avion HlPlM nga ana e majtë? Nuk u ka shkuar ne mendje kjo

Udhëtimi me avion shpesh kërkon t’i bëjmë vetes disa pyetje të reja, kryesisht për shkak të procedurave specifike që shpesh nuk i vërejmë. Njëri prej tyre është hyrja në avion./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zgjedhja bie në njërën anë kryesisht për shkak të stafit që pala tjetër mund të përdorë për të shtuar karburante, për të vënë në ndonjë bagazh etj. Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.