Lajm

90% Nga ju Nuk e Din se Si Quhet Ky Frut ? Dhe ja Vlerat qe i ka ky Frut

90% Nga ju Nuk e Din se Si Quhet Ky Frut ? Dhe ja Vlerat qe i ka ky Frut/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky frut interesant me origjinë nga Kina e largët ka mbi 4.000 vjet që kultivohet në të gjithë botën me më shumë se 400 varietete.Këtë vit kanë dalë më herët në treg edhe pse fillimisht me një çmim të lartë prej 600 lekë kilogrami../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet