Lajm

Vetëm 11 ditësh dhe me dhëmbë? ‘Zbulohet’ e vërteta e videos që po ‘çm.end’ rrjetin (Video)

Vetëm 11 ditësh dhe me dhëmbë? ‘Zbulohet’ e vërteta e videos që po ‘çm.end’ rrjetin /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kur bebet i marrin në dorë baballarët, ndodhin situata nga më të paptirutat dhe më komiket. Kjo është e vërteta e videos që po “çmen.d” rrjetet sociale…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…