Lajm

Trοηdit poΙitikën gazetari, zbulon se çfarë “fshίhet” në kasafortat e Edi Ramës

Trοηdit poΙitikën gazetari, zbulon se çfarë “fshίhet” në kasafortat e Edi Ramës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gazetari Kastriot Myftaraj habit me teorinë e tij për atë se çfarë fshihet në vilën e kryeministrit .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…