Lajm

Shfaqet një vajze me krah qe fluturon, njerëzit filluan ti luten..

Shfaqet një vajze me krah qe fluturon, njerëzit filluan ti luten..

kjo video ishte incizuar ne vitin 2014 por për shkak te sigurisë nuk është publikuar deri ne vitin 2018, ajo tash është ber virale dhe është duke qarkulluar me te madhe. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…