Lajm

Qindra Vezë I Hedhin Në Mbe’turina Duke Besuar Se Ishin Prishur, Por Disa Ditë Më Vonë Habiten | VIDEO

Qindra Vezë I Hedhin Në Mbe’turina Duke Besuar Se Ishin Prishur, Por Disa Ditë Më Vonë Habiten /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një ngjarje mjaft interesante dhe e habitshme ka ndodhur në Gjeorgji. Një fermer kishte he’dhur qindra vezë duke menduar se ato ishin të pri’shura..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…