Lajm

Pluhur më i fortë se soda e bukës, mund të shërojë të gjithë trupin dhe nyjet në 2 minuta

Pluhur më i fortë se soda e bukës, mund të shërojë të gjithë trupin dhe nyjet në 2 minuta/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Eshtë i lirë, lehtësisht i arritshëm dhe gjithçka që duhet të bëni për të hequr qafe dhimbjen është ta përzieni me ujë dhe ta fërkoni në vendin e lënduar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet