Lajm

Pastrueses i japin rrogën prej 225 mijë euro gabimisht, shikoni se cfare beri ajo pastaj..!!

Pastrueses i japin rrogën prej 225 mijë euro gabimisht, shikoni se cfare beri ajo pastaj..!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Merr paratë dhe zhd.uk.et! Ndonjëherë realiteti e kalon fa.ntaz.inë, si në rastin e një vajze të re e cila u zh.duk, pasi i kishin hedhur ga.bi.misht në llogarinë bankare,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet