Lajm

Para me boΙΙëk, Vendi ku ραraja nuk ka asnjë vlerë…

Para me boΙΙëk, Vendi ku ραraja nuk ka asnjë vlerë…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Duket e çuditshme, por kjo ndodh realisht që prej vitit 2008 në shtetin afrikan të Zimbabves..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…