Lajm

Mekaniku I Cili Pinë Vajra Të Makinave Që 28 Vite,Ja Se Qka Thote Ai (VIDEO)

Muhammed Omarin, është një mekanik që pi vajra motorike dhe thotë se janë pije fantastike energjike dhe natyrore. Mekaniku jemenas, i cili jeton në Mekë të Arabisë Saudite, thotë se ai pinë vajra të frenave dhe lub rifik antë, si pjesë e “dietës” së tij që kur ishte 17 vjeç dhe filloi të punonte si mekanik.

“Unë kam pirë të gjitha llojet e vajrave të motorëve dhe lub rifika ntëve tani e 28 vite. Unë kam nevojë për të pirë këto vajra për të mbajtur veten”, deklaroi ai.

Nga një pikëpamje mjekësore, Dr. Abdel Hamid Jalhoun, një mjek specialist, thotë se Omar nuk është një rast jo konvencional. Ai është si ata që mbajnë veten duke ngrënë bretkosa dhe karkaleca të shkretëtirës.