Lajm

Lindi me 9 gishta në njerën këmbë, të riut i ndryshon jeta pasi iu në nshtrua op erac ionit të rrallë

Lindi me 9 gishta në njerën këmbë, të riut i ndryshon jeta pasi iu në nshtrua op erac ionit të rrallë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prindërit e të riut besonin se deformimi ishte një “dhuratë nga lart”, dhe për këtë arsye nuk e dërguan për ta vizituar të birin..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…