Lajm

Lajm i mr ekullushem! Një tjetër shtet i BE hap dyert për shqiptarët

Danimaka është shteti i radhës në Bashkimin Europian, që heq të gjitha kufizimet për udhëtarët nga Shqipëria./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Qytetarët duhet të paraqesin një test negativ të koronavirusit, të bërë 72 orët e fundit, testin serologjik ku vërtetojnë se kanë kaluaPor, thekson se pranon vetëm vaksinat e miratuara nga EMA, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

n, duke përjashtuar Sputnik V dhe Sinopfarm, me të cilën është shumica e popullsisë në vendin tonë.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.