Lajm

Ky djalë është për t’u marrë shembull! Njihuni me 7-vjeçarin, i cili ka 50 mijë bletë

“Të gjitha bletët në zgjua … janë fëmijët e mbretëreshës”, thotë Kellan. “Ajo thjesht lëshon vezët”. Për tre muajt e fundit, Kellan dhe babai i tij kanë mësuar mbi to bletari 69 vjeçar Dale Long./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kellani mori kosheren e tij të parë si një dhuratë për ditëlindjen nga Long këtë vit. Kur u pyet nëse dëshiron të jetë një bletar kur të rritet, Kellan u përgjigj me besim, “Unë jam një bletar”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kellan ishte 4 vjeç kur e pyeti për herë të parë babanë e tij për bletët, duke i thënë se sa bukur ishte që bletët ndihmojnë gjithçka, shkruan AP. “Ato polenizojnë (lulet). Ato marrin nektarin nga një lule dhe ia vendosin lules tjetër për ta bërë lulen/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet