Lajm

Kontrolloni mirë nëpër shtëpi/ Nëse gjeni monedha të tilla euro mund të bëheni milionerë sa hap e mbyll sytë

Ka 8 prerje monedhash të euros që janë aktualisht në qarkullim në 19 nga 28 vendet e BE të cilat janë anëtarësuar në Unionin Ekonomik dhe Monetar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përveç 19 vendeve të BE-së që kanë adoptuar euron, ekzistojnë katër shtete që mund të prodhojnë monedha vetëm në sajë të marrëveshjeve bilaterale me Bashkimin Evropian përmes Italisë dhe Francës, ato janë San Marino, Vatikani/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet