Lajm

Këta Janë Tre Të Nominuarit Për Këtë Javë Në BBV

Si çdo prime edhe sonte banorët kanë zgjedhur personat brenda shtëpisë për ti çuar në nominim, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky ishte momenti më i vështirë për ta pasi që banorët e vjetër nuk kishin të drejtë të rinjtë kurse banorët e rinj të vjetrit po./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Donaldi si i preferuari i publikut duhej të vendoste të ndryshonte ose jo emrat e të nominuarëve.Ai vendosi ta lërë kështu siç është duke lënë në nominim Ilirin, Dagzin dhe Einxhel/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet