Lajm

KËSHTU MUND TË APLIKONI PËR SHTESAT PREJ 170 EURO PËR LEHONAT DHE FËMIJËT

KËSHTU MUND TË APLIKONI PËR SHTESAT PREJ 170 EURO PËR LEHONAT DHE FËMIJËT/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Hekuran Murati, ka shpjeguar mënyrën se si mund të aplikohet për shtesat prej 170 euro për lehonat dhe shtesat prej 10-20 euro për fëmijët,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…