Lajm

Keni Ende Nokia 3310, Kompania Kërkon Tia Riktheni, Ja Sa Ju ShpërbIen

Keni Ende Nokia 3310, Kompania Kërkon Tia Riktheni, Ja Sa Ju ShpërbIen/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëse keni ende një telefon “Nokia3310” apo një playstation të vjetër në shtëpi mund të mërrni deri në 2mije euro.Nokia 3310 me të cilin mijëra/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

shqiptarë kanë luajtur lojerat e famshme, tani vlen në ankand të paktën 700 euro. Por nuk mbaron këtu.Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500euro, shtypeni posht videon, dhe shikoni,detajet.