Lajm

I vendosin GPS për t’ia parë lëvizjet, Skifteri i famshëm nga Sllovakia përfundon në Kosovë(VIDEO)

Nga Sllovakia, skifteri mashkull fluturoi në jug përmes Hungarisë, Serbisë dhe ka përfunduar në Kosovë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Derisa femra ka udhëtuar në veri-perëndim përmes Çekisë, Polonisë dhe aktualisht është në Gjermani.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas hartës së paraqitur, skifteri që ka përfunduar në Kosovë aktualisht është në malet e Sharrit.Derisa femra ka udhëtuar në veri-perëndim përmes Çekisë, Polonisë dhe aktualisht është në Gjermani.Sipas hartës së paraqitur, skifteri që ka përfunduar në Kosovë aktualisht është në malet e Sharrit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet