Lajm

I beri padrejtesi dhe ai tha: O Zot! Tregoja fuqinë tënde këtij njeriu

Burri i tha: ”Unë punoja polic në oborrin mbretëror. Një ditë, erdha këtu në bregdet dhe pashë një peshkatar i cili kishte nxënë një peshk goxha të madh

. Unë i kërkova të ma japë, por ai refuzoi. I kërkova t’ia blej dhe ai sërish nuk pranoi. Atëherë e godita me kamxhik në kokë dhe ia mora me dhunë peshkun

. Rrugës për në shtëpi, peshku më kafshoi gishtin tregues. U orvata ta heq gishtin nga dhëmbët e goja e peshkut, por nuk mundaFshatari i afrohet dhe e pyet: ”O rob i Zotit! Çfarë të ka ngjarë?!”Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…