Lajm

Gjyshja më tha të fusja këtë gjë në lavatrice sa herë laja rrobat/ U habita kur pashë rezultatin: Rrobat ishin dritë të pastra

Gjyshja më tha të fusja këtë gjë në lavatrice sa herë laja rrobat/ U habita kur pashë rezultatin: Rrobat ishin dritë të pastra/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ashtu siç ç’do gjë ka një truk edhe lavatriçja e ka të sajën për të larë më mirë, për të larë sa më pastër dhe për të pasur sa më shumë jetë-gjatësi../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet