Lajm

Gjithmonë goja ime mbante erë të keqe dhe unë me këtë kurë zhduka erën e keqe të gojës në 5 minuta

Gjithmonë goja ime mbante erë të keqe dhe unë me këtë kurë zhduka erën e keqe të gojës në 5 minuta/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Është krejtësisht normale të zgjoheni në mëngjes me frymëmarrje të keqe. Era e keqe shkaktohet nga bakteret që mbajnë në gojë gjatë natës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet