Lajm

E vërteta rreth Baba Vangas, profecitë dhe parashikimet për vitin 2021

E vërteta rreth Baba Vangas, profecitë dhe parashikimet për vitin 2025/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç pretendon tabloidi britanik “The Mirror”, ne do të shohim rënien e Bashkimit Evropian, një atentat ndaj presidentit rus Vladimir Putinit, riaktivizimin e ekstremistëve islamikë në Evropë,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet