Lajm

E thotë vetë prodhuesi i njërës prej firmave gjigante: Pas 10 vitesh s’do ketë më cigare

Një prej kompanive më të mëdha në botë për prodhimin e duhanit, Philip Morris International paralajmëron fundin e cigareve gjatë 10 viteve të ardhshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shefi ekzekutiv i kompanisë që prodhon Marlboro, tha se mund të shohë një botë pa duhan, dhe sipas tij, sa më shpejtë të ndodhë, aq më mirë do të jetë për të gjithë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Jacek Olczak shpjegoi se mendon që duhani duhet të trajtohet si makinat me karburant, shitja e të cilave pritet të ndalohet prej vitit 2030/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet