Lajm

Babi, neqoftese ti ndahesh me mamin, mua me motren si do na ndani, Vazja qe perloti boten….

Babi, neqoftese ti ndahesh me mamin, mua me motren si do na ndani, Vazja qe perloti boten….

Më erdhi për të qeshur. Doja t’i përgjigjesha: “Mos u shqe.tëso, e dashur, mami dhe unë nuk ndahemi kurrë”, – po nuk doja ta gënj.eja, sepse e di që çdo marrëdhënie ndryshon çdo .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…