Lajm

Amerikanët po ndërtojnë aeroplanin: Tiranë – New York për më pak se 2 orë

Amerikanët po ndërtojnë aeroplanin: Tiranë – New York për më pak se 2 orë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tani për tani, nuk mund të paramendohet, por nëse i besojmë planifikuesit me bazë në Florida, Aerion, deri në fund të dekadës ne do të jemi në gjendje të fluturojmë midis Los Angelos dhe Tokios në tre orë..…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet