Lajm

A Tregon Kjo Fotografi Se Gati Të Gjitha Veturat E Kosovarëve E Rrjedhin Vajin?

A tregtare më të mëdha në Prishtinë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në këtë fotografi shihet parkingu i pothaujse i zbrazur plotësisht, derisa vërehet qartë sasia e vajit që ka mbetur në asfalt nga makinat që parkohen çdo ditë aty./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Vaji i veturave ne parking te Albi tregon sa te mirbajtura janë veturat qe qarkullojnë rrugëve ne Prishtine dhe Kosove”, kanë shkruar nga kjo faqe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet