Lajm

91-vjeçarja ndahet nga јеta dhe lë 5 miIionë euro раѕuri роr të afërmit zhgënjehen kur haрin teѕtamentin!

Një 91-vjeçare nga Genova e Italisë, e quajtur Angela Torelli, ka lënë 5 milionë euro pasuri për bamirësi.Ajo ishte me profesin stomatologe dhe u nda nga jeta më 12 mars/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pothuajse gjysma e parave janë lënë për shoqatën “Lega del Filo d’Oro” ndërsa 1.5 milionë euro i ka dhuruar për nevojat e banorëve të Genovas./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjithashtu ajo ka dhuruar edhe një shtëpi për shoqatën italiane për kërkime mbi kan cerin.Në këtë mënyrë, 91-vjeçarja ka “lënë jashtë” testamentit të afërmit e sak dhe kunatin i cili përpiqej ta mbante nën kontroll.Në testament 91-vjeçarja shkroi:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet