Lajm

​Mënyra Se Si Mbani Para Në Portofolin Tuaj Tregon Nëse Do Të Jeni Të Pasur Apo Të Varfër

Një portofol i çrregullt bllokon rrjedhën e energjisë pozitive dhe kështu bën një rrëmujë në financat tuaja./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëse doni të tërhiqni bollëk në jetën tuaj, mbani portofolin tuaj të rregullt dhe kartëmonedhat tuaja të grumbulluara me kujdes. Ju duhet të respektoni paratë nëse doni që ato të vijnë vazhdimisht te ju./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjithashtu, kurrë mos mbani në portofol faturat e papaguara, madje as ato që keni paguar. Kjo tërheq energjinë e pagesës në jetën tuaj dhe ju do të duhet vazhdimisht të jepni para për diçka./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet