Lajm

Vjehrra Planifikon Të Padisë Nusen Sepse I Ka Vjedhur Paratë Që Ia Ka Dhënë Nipit

Ajo tregon se kishte një biznes të suksesshëm dhe kështu kishte kursyer para për të paguar tarifat universitare të nipit të saj. Përveç kësaj, gjyshja i dha nipit të saj 15-vjeçar 800 Dollarë për dhuratë për Krishtlindjet dhe ditëlindjen sipas Daily Star.

Në aplikacionin Reddit ajo është shprehur: Është një sasi e madhe parash, por ai është një fëmijë i mrekullueshëm dhe besoj se i meriton ato para.

Kohët e fundit nipi më tha se për 5 vite, nusja ime i ka marrë shumë prej këtyre parave dhe disa herë edhe djalit tim. Doli se ajo po shpenzonte shumë para për veten e saj dhe shkolla e tij nuk po paguhej, madje nipi im nuk po merrte as nevojat themelore për