Lajm

Si T’ia Kërkoni Paratë Dikujt Që Ju Ka Borxh, Pa U Vënë Në Siklet

Momenti më i sikletshëm në botë.Ti i ke dhënë hua dikujt dhe paraprakisht latë një datë kthimi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Data kaloi bashkë me shumë ditë të tjera pas dhe asgjë.Asnjë sinjal nga njeriu që të mori borxh ndërkohë që ty mund të të duhen paratë më shumë se kurrë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet