Lajm

Sa E Kishin Rrogën Enver Dhe Nexhmije Hoxha Dhe Çfarë Mund Të Blije Me Ato Rroga?

Është korrupsioni, që pasuron një grusht njerëzish padrejtësisht, në mungesë edhe të një sistemi drejtësie, që do t’i pengonte ata./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Disa dokumente të rralla zbuluar nga një artikull i Nevila Dervishit, për Abc News, flasin për pagën e Enver Hoxhës dhe të bashkëshortes së tij, gjatë periudhës më të artë të periudhës komuniste./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por nuk ka asnjë dokument që të provojë se Enver Hoxha përkrahu korrupsionin shtetëror, dhe nuk e ndëshkoi atë, kohë kur ishim me dëshirën e tij tën izoluar, sikundër, kjo është ironikisht sot kërkesa kryesore e BE-së për çeljen e negociatatave dhe anëtarësimin e /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet