Lajm

Po Bëhet Nami Në Rrjet, Askush Nuk E Di Se Si Quhet Ky Frut..??

Behet fjale per Fikun. Fiku apo fiqi është një frut i stinës së verës, i cili konsiderohet edhe si fruti i parajsës, sepse ripërtërin, forcon, ruan shëndetin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

dhe largon rrudhat. Ai është i njohur për vetitë shëruese.Më poshtë vijojnë disa nga këto veti:1. Përmbajtje e lartë e magnezit. Magnezi është një nga elementet bazë që e mbron sistemin tonë nervor nga stresi. Ai është shumë i rëndësishëm për eshtrat/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet