Lajm

Njerëzit Që Harrojnë Ѕe Ku I Lënë Çelëѕat Dhe Telefonin Janë “Ѕuрer Të Zgjuar”

Me siguri ju ka ndodhur këtë javë, dhe nëse nuk do të ishte kjo ndoshta ka qenë e mëparshmja dhe nëse jo, me siguri të paktën në dy ose tre muajt e fundit: /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

të gjitha në një moment ne kemi humbur çelësat, telefonin, syzet apo kemi kaluar një kohë të mirë në kërkim të diçkaje që nuk mund të mbajmë mend se ku kemi lënë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Humbja e gjërave dhe – veçanërisht humbja e kohës në kërkim të tyre – është shqetësuese, por, sipas një artikulli të botuar këtë muaj në Wall Street Journal, dështimet e vogla të kujtesës janë të zakonshme në të gjitha moshat dhe, pjesërisht, gjenet janë përgjegjës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet