Lajm

Një Tjetër Shtet I Shtohet Listës Së Vendeve Ku Shqiptarët Mund Të Udhëtojnë Lirisht

Aeroporti “Nënë Tereza” njofton se shqiptarët që janë me pasaportë biometrike, mund të udhëtojnë në Suedi, vetëm me detyrimin e testit
PCR negativ të 48 orëve të fundit.”- shkruhet në njoftimin zyrtar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Që prej fillimit të korrikut një numër i konsiderueshëm shtetesh kanë liruar masat për lëvizjen e shqiptarëve, madje pa qenë nevoja e një testi apo vaksine si Çekia, Zvicra, Belgjika, Spanja, Austria dhe Hollanda./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nga ana tjetër në vendin tonë mund të hyjë kushdo pa qenë nevoja për plotësimin e një kushti specifik. Për të parë listën e gjithë vendeve europiane dhe kërkesat e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet